Popüler haberler

Popüler haberler

KISA SÜRELİ VE AİLE İKAMET İZNİ ... REFAKAT AMAÇLI İKAMET İZİNLERİ İLE İLGİLİ GENELGE; ...Popüler haberlerوPopüler haberler.
Popüler haberler

Popüler haberler

KISA SÜRELİ VE AİLE İKAMET İZNİ ... REFAKAT AMAÇLI İKAMET İZİNLERİ İLE İLGİLİ GENELGE; ...Popüler haberlerوPopüler haberler.

Dan Bilzerian kimdir?/biyografisi,prof,Vikipedi ve daha fazla ayrinti

Dan Bilzerian Kimdir?

Tahmin ettiniz dimi? Konu bildiğimiz instagram ünlüsü “Dan Bilzerian”
Hemen hemen her instagram kullanıcısının bildiği gibi paraya para demeyen, neredeyse herkesin hayalini kurduğu hayata yakın yaşadığı hayatı ile büyük bir kesiminde nefretini kazanmayı başarmış abimiz “Dan Bilzerian” hakkında şaşırıp oha, yuh diyeceğiniz 10 farklı konuyu sizler için derledik.

1- Kendi kendini pokerin kralı ilan etmesi

Instagram popisi Dan Bilzerian'ın bilmediğiniz 8 yönü 1
Her ne kadar doğruluğu konusunda pek ikna edici kaynak bulunmasada poker masasında 1 gecede 10.8 milyon kazanmıştır. Böyle yüklü miktarlardan sonra tabi bu şekilde açıklamalar gayet normal. Özgüven patlaması bu olsa gerek  .

2- Okulunun son yılında tutuklanması


Şuan Hollywood tepelerindeki evinin her odasında dolu silahlar bulunan, toplamda 97 tane silahı olan Dan, okulunun son yılında “okul arazisi içinde silah bulundurma” suçundan tutuklanmıştır. Not: Aracında makineli tüfek bulunmuştur.

3- SAT Komandosu olarak askerlik

Dan_Bilzerian_Navy_Seal_Jebiga
4 yıl boyunca SAT (Su altı Taaruz) komandosu olarak görev yapmıştır ve halen suyla arası oldukca iyidir :p

4- 30 yaşına gelmeden 2 kalp krizi geçirmesi


30 yaşına gelmeden önce 2 kalp krizi geçirmesi çok şaşırtıcı olmaması gerek aslında. Bitmek bilmeyen partiler, aşırı spor, aşırı poker, aşırı sex, uyku düzensizliği, kokain kullanımı, düzensiz beslenme, haddinden fazla Viagra kullanımı ve daha bilmediğimiz bir çok sebepten dolayı geçirdiği kalp krizi sebebiyle hastaneye yatmıştır. Hastaneye yattıktan tam 12 saat sonra 2. kalp krizini geçirmiştir. Bu esnada Michael Jackson‘ın doktoru olan Conrad Murray onunla ilgilenmiştir ve 2 hafta sonra taburcu olmuştur.

5- Arkadaşlarına destek olması

Instagram popisi Dan Bilzerian'ın bilmediğiniz 8 yönü 5
2013 yılında Birleşik devletler, Las Vegas’da her yıl düzenlenen “World series of Poker” turnuvasına katılması için “panda” rumuzlu arkadaşına 2000 dolar borç vermiş ve arkadaşı o turnuvada 5.1 milyon dolarlık bir hasılat elde ederek Dan’a geri ödeme olarak 1 milyon dolar vermiştir.

6- Spor araçlara olan ilgisinin yanında yarışcı olması

Instagram popisi Dan Bilzerian'ın bilmediğiniz 8 yönü 6
Kendisi spor araçlara ilgili olmasının yanında yarışlarada bi hayli ilgili ve katılımcıdır. Amerikan yüce mahkemeleri baş noteri Tom Goldstein ile yaptığı çeyrek millik bir drag yarışında “Shelby 427 Cobra” marka aracıyla rakibinden 0,84 saniye daha erken gelerek, çeyrek mili 10.74 saniyede tamamlayarak 400.000 dolarlık ödülün sahibi olmuş.

7- Dublör ve Aktör olması

Instagram popisi Dan Bilzerian'ın bilmediğiniz 8 yönü 7
Fazla yetenekli olmasada “Olympus Has Fallen” ve “Lone Survivor” isimli filmlerde boy göstermiştir. Hatta Lone Survivor isimli filmde, minimum 8 dakika ekranda görünme ve minimum 80 kelimelik konuşma karşılığında yapım ekibine 1 milyon dolarlık yardım teklif etmiş ve anlaşma imzalamışlardır. Ancak talihsiz aktörümüz filmde sadece 1 cümle konuşmuş ve 1 dakikadan daha az görünmüştür.
Sonuç olarak şu sıralar prodüksiyon ekibine 1 milyon dolar geri ödeme + 20 centlik tazminat davası açma işleri ile meşgül.

8- Kedi hastası

dan-bilzerian
Bu kadar hızlı yaşayan, tank gibi olmayı seven, güzel kızların etrafında cirit attığı, bol parası olan, risk almayı ve macerayı çok seven, silah hayranı bi insanın kedi sahibi olması çok inandırıcı olmasada “Smushball” isimli bir kedisi ve 2 keçisi vardır.

Dan Bilzerian’ın net serveti 100 ile 150 milyon arasında olduğu biliniyor.  Ancak o servetinin yanı sıra yaptığı çılgınca hareketler ile gündemi oturmayı başarıyor.

Dan Bilzerian Instagram hesabı : https://instagram.com/danbilzerian


About 712,000 results (0.36 seconds)
Search Results

    Images for dan bilzerian kimdirReport images
        Image result for dan bilzerian kimdir
        Image result for dan bilzerian kimdir
        Image result for dan bilzerian kimdir
        Image result for dan bilzerian kimdir
        Image result for dan bilzerian kimdir
    More images for dan bilzerian kimdir
    Dan Bilzerian - Wikipedia, the free encyclopedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Dan_Bilzerian

Wikipedia
Dan Brandon Bilzerian (born December 7, 1980) is an American professional poker player, actor, and internet social media subject.
Dan Bilzerian hakkında bilmediğiniz 8 bilgi !! +18 - YouTube
Video for dan bilzerian kimdir▶ 1:48
www.youtube.com/watch?v=rGIWwScMGBo
Apr 3, 2015 - Uploaded by Poradol TV
Dan Bilzerian kimdir? Dan bilzerian poker. Dan bilzerian 2015. Dan bilzerian türkçe. Dan bilzerian ...
Dan Bilzerian kimdir - Biyografi
www.biyografi.net.tr/dan-bilzerian-kimdir/
Translate this page
Dan Bilzerian kimdir, Profesyonel poker oyuncusu ve aktör Dan Bilzerian, 7 Aralık 1980 tarihinde ABD., Florida'da doğmuştur. Annesinin adı Terri Steffen,
dan bilzerian - ekşi sözlük
https://eksisozluk.com/?q=dan+bilzerian
Translate this pageEkşi Sözlük
Nov 18, 2013 - http://www.milliyet.com.tr/…-yasami-instagram-da/20 masasındaki yaklaşık 3 m$ görünce yaşadığı yaşam az bile dediğim adam. her oyunda ...
Kim bu Dan Bilzerian? - Milliyet Foto Galeri
www.milliyet.com.tr/.../48927-yasam-kim-bu-...
Translate this pageMilliyet
Instagram'da paylaştığı fotoğraflarla adeta bir fenomen haline gelen Dan Bilzerian sıra dışı yaşamına hız kesmeden devam ediyor...
Instagram popisi Dan Bilzerian'ın bilmediğiniz 8 yönü • WTF ...
wtfnotlar.com/instagram-popisi-dan-bilzerianin-bilme...
Translate this page
Oct 3, 2014 - Dan Bilzerian Kimdir? Tahmin ettiniz dimi? Konu bildiğimiz instagram ünlüsü “Dan Bilzerian” Hemen hemen her instagram kullanıcısının bildiği ...
Fenomen mi? Playboy mu? Sahtekar mı? Kim Bu Dan ...
www.dipnot.tv/fenomen...kim...dan-bilzerian/76010/
Translate this page
Aug 26, 2014 - Amerikalı playboy, Instagram fenomeni, poker oyuncusu Dan Bilzerian aylardır hem dünya basınında hem de Türk basınında sık sık yer alıyor.
Hiçbirimiz onunla yatmadık! - Hürriyet Hayat
www.hurriyet.com.tr/kelebek/.../27390363.asp
Translate this pageHürriyet
Oct 20, 2014 - Poker milyarderi ve Instagram fenomeni Dan Bilzerian'ın kumar masasında kazandığı ... 'Gezimizle ilgili kimin ne düşündüğü umrumda değil.
Dan Bilzerian'a Türkler'e Bulaşmamasını Gösteren 29 Tweet
listelist.com/dan-bilzerian-twitter/

    Translate this page
    Aug 13, 2014 - Dan Bilzerian'ı poker sevdasından, zenginliğinden, silahlara olan merakından ve Instagram'da bol bol paylaştığı şu hayatından tanıyoruz;.

Searches related to dan bilzerian kimdir

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.