Popüler haberler

Popüler haberler

KISA SÜRELİ VE AİLE İKAMET İZNİ ... REFAKAT AMAÇLI İKAMET İZİNLERİ İLE İLGİLİ GENELGE; ...Popüler haberlerوPopüler haberler.
Popüler haberler

Popüler haberler

KISA SÜRELİ VE AİLE İKAMET İZNİ ... REFAKAT AMAÇLI İKAMET İZİNLERİ İLE İLGİLİ GENELGE; ...Popüler haberlerوPopüler haberler.

Randevu:Sağlık Bakanlığı MHRS Online Hastane

Sağlık Bakanlığı MHRS Online Hastane Randevu

MHRS sistemine üye olarak online hastane randevunuzu kolayca alabilirsiniz. MHRS hastane randevu sistemine nasıl üye olunur ve MHRS hastane randevu nasıl alınır tüm soruların yanıtını haberimizde sizler için hazırladık!




Sağlık Bakanlığı MHRS Online Hastane Randevu

Sağlık Bakanlığı’nın dijital platform üzerinde vatandaşın hizmetine sunmuş olduğu online Merkezi Hastane Randevu Sistemi ile son derece pratik bir şekilde hastane randevularını alabilme imkanı bulunuyor. Özellikle de dijital platform üzerinde yer alan sağlık Bakanlığı’nın MHRS hastane randevu sistemi üzerinden son derece pratik bir şekilde   internete erişim sağlanabilen her yerden internete erişim sağlayarak, hastane randevularını online olarak alabilme fırsatlarından yararlanılabiliyor. Özellikle de dijital platform üzerinde yer alan Merkezi Hastane Randevu Sistemi ile vatandaşın hastanelerde yaşadıkları randevu alma sorunları ve zorlukları yerini tümüyle modern bir hizmet anlayışına bırakıyor. Böylelikle vatandaşın artık muayene hizmetlerinden en modern ve en çağdaş standartlarda yararlanabilmesine imkan sağlanıyor.


MHRS RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ!

Dijital platform üzerinde yer alan Sağlık Bakanlığı’nın MHRS hastane randevu sistemi üzerinden online randevu alımları, internete erişim sağlanabilen her noktadan gerçekleştirilebiliyor. Ayrıca Sağlık Bakanlığı tüm Türkiye genelindeki 2. ve 3.kademe kamu hastanelerini, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezlerini kapsayan bu online Merkezi Hastane Randevu Sistemi için iki farklı platformda da hizmet sunuyor. Özellikle de vatandaşlar cep telefonlarından ALO 182 servisini arayarak veya akıllı mobil cihazlarına indirecekleri MHRS randevu uygulaması ile hastane randevularını kolayca alabiliyor. MHRS hastane randevu sayfasına mhrs.gov.tr adresinden kolay bir şekilde erişim sağlayan vatandaşların, kamu hastanelerine randevularını alabilmeleri için öncelikli olarak randevu sistemine üye olmaları gerekiyor. Bu kapsamda vatandaşların öncelikli olarak ana sayfa üzerinde yer alan ‘randevu al’ ekranından giriş sayfasına ulaşmaları ve burada ‘yeni üye’ ekranına girerek, üyelik işlemlerini tamamlamaları gerekiyor. MHRS hastane randevu sistemi üyelik işlemleri için ‘T.C. kimlik numarası’, ‘doğum tarihi’, ‘doğum yeri’, ‘isim’, ‘soyisim’, ‘cinsiyet’, ‘baba adı’, ‘anne adı’, ‘cep telefonu’, ‘sabit telefon’ ve ‘e-posta adresi’ bilgilerini girmeleri gerekiyor. Ayrıca sisteme girişlerde kullanılacak özel bir ‘parola’ belirlenmesi de gerekiyor.

Böylelikle üye olunan Sağlık Bakanlığı Merkezi Hastane Randevu Sistemi’nde giriş işlemlerinde ‘T.C. kimlik numarası’ ile birlikte üyelikte belirlenen parola kullanılıyor. Sağlık Bakanlığı’nın Merkezi Hastane Randevu Sistemi’ne giriş yapan vatandaşlar seçimlerini kendi istekleri doğrultusunda en pratik şekilde yapabiliyor. MHRS hastane randevu sistemi içerisinde randevu alımları için vatandaşlar ‘il’, ‘ilçe’, ‘hastane’, ‘semt polikliniği’, ‘klinik’, ‘klinik yeri’ ve ‘hekim’ seçimlerini diledikleri gibi yapabiliyor. MHRS hastane randevu sisteminde vatandaşlar istedikleri gibi seçimlerini en kriterlerine ve gereksinimlerine göre yapabilme fırsatına da sahip olabildiğinden, vatandaşın sağlık hizmetlerinde daha modern standartlardan yararlanabilmesini sağlıyor. Böylelikle vatandaşların kendi bulundukları ilçedeki hastaneye gitme zorunluluğu ortadan kalktığı gibi vatandaşlar başka kentteki hastanelere randevu bulamama gibi sorunlar ile de karşı karşıya kalmıyor. Bu durumda günümüz modern çağında oldukça yoğun ve sık bir şekilde MHRS hastane randevu sisteminin vatandaşlar tarafından kullanılmasına neden oluyor.

Etiketler: , , , ,,

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.